Kako biti privlacan

Osvojiti zenska srca  nije tako tesko

Dvoje zaljubljenih


Zenska srca nije tako tesko osvojiti ukoliko znate sta radite. Dat cemo vam par savjeta kako da osvojite osobu koja vam se  sviđa tako prebrodite sve barijere koje vas sprijecavaju u tome. Otkrijte u nastavku kako biti privlacan osobama njeznijeg spola.


1)  Njegovan muskarac ce privuci svaku ženu , tako da prvo sto morate uraditi je poraditi na svom izgledu. Nista bolje od urednog muskarca, to ženama daje do znanja da drzite do sebe i da niste zapušteni. Znaci  redovno šišanje, brijanje ne bi bilo na odmet. Ukoliko bas volite zapustiti malo brade, uvijek neka bude uredne dužine, nikako zapuštena i neuredna.


2) Izvajano tijelo uvijek pali. To je ono sto rijetko koja žena ne voli vidjeti. Trebali bi redovno posjecivati teretane, ili ako vec nemate vremena za obilazak teretana to mozete viježbati kod kuce. Par viježbica: trbusnjaci , sklekovi,  ce sigurno biti od viseštruke koristi.


3) Vjerovati u sebe je jako bitno. Djevojke jako vole osobe koje vjeruju u sebe. Pored takvih muskaraca se osjecaju zasticeno. Znaci stidljivost i nije bas pozeljna. Jer ako ste stidljivi previse, necete se ni usuditi prici osobi koja vam se svida, i tako ce prilike prolaziti, a vi ne postizete puno zar ne? Znaci imati svoje ja je itekako bitno.


4) Odijevanje! Da bi ste bili kompletna licnost  morate se dobro i odjevati. Zene itekako obracaju paznju na to kako se odijevate. Trudite se da uvijek uskladite boje, i da nosite odjecu koja odgovara prilici. Da bude sve ispeglano, cisto.


Ukoliko slijedite gore navedene korake na pola ste puta da uspijete.  Znaci da bi ste bili uspjesni sa ženama morate uvijek raditi na sebi i stvoriti kompletnu licnost i sto je najbitnije vjerovati u sebe.

No comments:

Post a Comment